Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Wuxi ruili technology development co.,ltd 86-510-83733721 ruili@wuxiruili.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Wuxi ruili technology development co.,ltd Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Wuxi ruili technology development co.,ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Wuxi ruili technology development co.,ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Wuxi ruili technology development co.,ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Wuxi ruili technology development co.,ltd Εταιρικό Προφίλ
Wuxi ruili technology development co.,ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  RUILI

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  30~50

 • Ετήσιες πωλήσεις

  2500000-3300000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1998

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-510-83733721

Εισαγωγή

Η Co. ανάπτυξης τεχνολογίας Ruili Wuxi, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη και την κατασκευή της μηχανής συσκευασίας σχεδόν 20 έτη. Με τα μέρη της εμπειρίας και του ισχυρού τεχνικού υποβάθρου, νοθευόμαστε σε αυτόν τον βιομηχανικό τομέα.

Τεχνολογία CAD και CAM Leveraging, κατασκευάζουμε την πλήρως αυτόματη και ημιαυτόματη/αυτόματη ποσοτική μηχανή συσκευασίας, συσσωρευτική κλίμακα και το σύστημα μιγμάτων, που είναι κατάλληλο για τον κόκκο, κονιοποιεί, εμποδίζει και υλικά μιγμάτων. 

Η επιχείρησή μας έχει την ισχυρή δυνατότητα σχεδίου και την πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα, ειδικά στο προσαρμόζω-σχέδιο. Τα όλα τυποποιημένα προϊόντα μας μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις πελατών. Η σταθερή, συνοπτική προοπτική, κανένας-ύψος-όριο, διαστημικός-ελεύθερος και εύχρηστος δίνει το αγαθό πελατών χρησιμοποιώντας την εμπειρία.

Από την καθιέρωση, λόγω υψηλού - ποιότητα και υψηλή υπηρεσία, παίρνουμε όλο και περισσότερη τιμή από τους πελάτες μας. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στο παγκόσμιο μάρκετινγκ, όπως η Βόρεια Αμερική, η Αφρική, η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ. άνω των πενήντα χωρών. Τώρα κάνουμε τη μεγαλύτερη διαδικασία και θα συνεχίσουμε να παραδίδουμε υψηλό - ποιότητα, οδηγώντας τεχνολογία και σταθερές μηχανές στην παγκόσμια αγορά. Το τελωνείο statisfy είναι μας πάντα foucs.

Ιστορία

Ruili που ιδρύεται το 1998, έχουμε χιλιάδες domenstic πελάτης ευρέως στα τρόφιμα, σιτάρι, χημική ουσία, ενεργειακός συσκευάζοντας τομέας.

Από το 2007, Ruili άρχισε τις μηχανές εξαγωγής και τώρα εξαγάγαμε σε πάνω από 50 χώρες για εκατό από τους ξένους πελάτες.

 

Υπηρεσία

Ruili υπεύθυνο για το σύνολο μετά από την υπηρεσία πωλήσεων για οποιουσδήποτε από τους πελάτες της μηχανής όλη η ζωή.

Εξασφαλίζουμε ότι δώστε εσείς ανατροφοδοτεί γρήγορα μέσα σε 24 ώρες λαμβάνει μιά φορά οποιων δήποτε από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας κλήσης και έκτακτης ανάγκης.

 

Η ομάδα μας

Γενικός διευθυντής

Διαμέρισμα πωλήσεων

Μετά από το διαμέρισμα πωλήσεων

Διαμέρισμα σχεδίου

Διαμέρισμα μηχανικών

Ομάδα κατασκευαστών

Διαμέρισμα μάρκετινγκ

Διαμέρισμα αποθηκών εμπορευμάτων